Rólunk
Tudatosság, kényelem és minőség, elérhető áron. Célunk több, mint Magyarország elektromos autó töltő hálózatának bővítése. Szolgáltatásunkkal elősegítjük az ingyenes és környezettudatos autózás lehetőségét, mindezt úgy, hogy maximális ügyfél elégedettséget érjünk el. Töltőink segítségével szolgáltatóinkat exkluzív ügyfélkörnek mutatjuk be, szolgáltatói kínálatunknak köszönhetően pedig az elektromos autózás kedvelői tölthetik tartalmasan idejüket.

A FreeCharger rendszert megalkotó szakembereink, több éves az elektromobilitás és az informatika területén szerzett tapasztalatukkal képesek arra, hogy magas színvonalú szolgáltatást hozzanak létre.

Küldetésünk megteremteni egy olyan elektromos autó töltő hálózatot, amely a töltőket kínáló szolgáltatók vásárlói körét intenzív ütemben bővíti, emellett az elektromos autókat használó tudatos közönség számára megvalósítja az ingyenes autótöltés lehetőségét.

FreeCharger - Élményekkel töltve!

FreeCharger rendszerünk mögött, több éve sikeresen működő és folyamatosan fejlődő cégünk, a Ready 2 Grow Kft. áll, amelyről bővebb információkat itt találsz
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.