Pontelfogadóknak
Legyél Pontelfogadóhely!
Egy rövid bemutatkozó, néhány jó minőségű kép, valamint a kedvezmény meghatározása és kész is. Ügyfél-kapcsolattartó kollégáink segítenek a regisztrációban, amely egyszerű és gyors folyamat, illetve segítségükkel tudjuk biztosítani, hogy az autózóknak nem csak széles körű, de megbízható minőségű szolgáltatásokkal vagy termékekkel rendelkező Pontelfogadókat mutassunk meg. 

Ügyfeleink olyan szolgáltatók, akik a környezettudatos és folyamatos fejlődésre kész, innovatív gondolkodásukkal szeretnének eljutni az elektromos autózók közösségéhez, amely egy gyors ütemben bővülő, tudatos vásárlói kört eredményez. 
Szerződéseinket 1 évre kötjük, mert fontosnak tartjuk a hosszútávú együttműködést és a személyes kapcsolat kialakítását. Három csomagunkat úgy alakítottuk ki, hogy akár a legkisebb vállalkozások számára is tudjunk lehetőséget biztosítani a csatlakozásra.


Hatékony marketing megjelenések
Saját fejlesztésű applikációnk biztosítja, hogy Partnereinket egyre több felhasználó megismerje.
A töltők telepítésével egyidőben nagy hangsúlyt fordítunk weboldalunk, valamint közösségi média felületeink minél szélesebb körben történő megismertetésére. 
Pontelfogadóhelyeink egyedi tartalmait, akcióit applikációnkban, webes felületeinken, valamint hirdetéseinkkel is eljuttatjuk az elektromos autósokhoz.


Csatlakozz hozzánk, írj nekünk és Ügyfél-kapcsolattartóink egyike felveszi veled a kapcsolatot!
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.