Minőségpolitika
A READY 2 GROW KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Küldetésünk, hogy innovatív termékeinkkel és szolgáltatásainkkal meghatározó szerepet töltsünk be a hazai e-mobilitás és szoftverfejlesztés területein.

Célunk, hogy megrendelőink igényeit és elvárásait a legmagasabb minőségi szinten teljesítsük, folyamatosan növelve ezáltal elégedettségüket, s tegyük mindezt optimális költségráfordítással úgy, hogy a jogszabályi kötelezettségeknek való megfelelés fontosságát mindvégig szem előtt tartjuk.

Céljaink elérése érdekében a legkorszerűbb eszközök és módszerek alkalmazására építünk, valamint támogatjuk dolgozóink folyamatos fejlődését annak érdekében, hogy kiemelkedő színvonalon végezhessék értékteremtő munkájukat.

Az ügyfél elégedettség magas szinten tartása mellett elkötelezettek vagyunk minőségcéljaink elérésére, környezettudatos működésünkre, szervezetünk és minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésére. 

Cégünk kiemelt figyelmet fordít az érintett felek részletes és megfelelő információkkal történő ellátására, valamint a tőlük és kollégáinktól érkező visszajelzésekre.

Piaci versenyképességünket, jól szabályozott, folyamatszemléleten alapuló működésünket MSZ EN ISO9001:2015 szabvány szerint kidolgozott és irányított minőségirányítási rendszerünk alapozza meg. Folyamatosan fejlődő rendszerünk alapelveit, minőségpolitikánkat, céljainkat munkatársaink megértették és elfogadták.

Fontosnak tartjuk, hogy cégünk minden dolgozójának legyen természetes igénye a minőség javítására tett kezdeményezés, amelyhez minden feltételt biztosítunk számukra, beleértve:

• az egyértelmű szervezeti felépítést,
•    az ehhez rendelt világos döntési szinteket,
•    az ennek megfelelő önállóságot és felelősségvállalást,
•    a folyamatos szakmai képzést,
•    a megfelelő munkaeszközöket és környezeti feltételeket.

Információbiztonság

A Ready 2 Grow Kft. munkatársai kötelezettek arra, hogy a tevékenységük során tudomásukra jutott információkat harmadik személynek sem a foglalkoztatás ideje alatt, sem a munkaviszony megszűnése után ne szolgáltassanak ki. 

Gödöllő, 2021.01.07.       


                                               Bankó Sándor                                                                              Maka Marianna
                                     Minőségirányítási vezető                                                                         Ügyvezető
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.