Ingyen töltés
Hogy mit kínál a FreeCharger rendszer? 

A válaszunk erre lehetne nagyon összetett, ahol beszélünk a töltőinkről, az üzleti lehetőségekről, de erre a kérdésre a válasz mégis az, hogy az elektromos autózók számára ingyenes autótöltési lehetőséget kínálunk. 

Hogyan lehet ingyenesen elektromos autót tölteni?

Nincs is egyszerűbb módszer az ingyen töltésre annál, minthogy használd az ingyenes FreeCharger applikációnkat és töltsd elektromos autódat a FreeCharger által telepített, valamint partnereink által kínált töltőkön, hiszen minden töltésre elköltött pénzösszeg teljes egészében pont formájában jóváírásra kerül a saját felhasználói fiókodban. Ezeket a pontokat a rendszerhez csatlakoztatott szolgáltatóknál, Pontelfogadóhelyeknél tudod kedvezményként beváltani. Így, ha minden pontod beváltásra kerül, teljesen ingyen töltötted az elektromos autódat. 

Nézzünk egy példát, hogy egyszerűen menjen az INGYENTÖLTÉS
  1. A Lázár Lovasparkban elhelyezett töltőnkön, a FreeCharger applikáción keresztül elindítod a töltésedet. A töltésnél maximum töltési összegként kiválasztva az 1000 Ft-ot, ténylegesen 1000 Ft-ért áramot töltesz az autódba.
  2. Mi ezt az 1000 Ft-ot a töltés leállítását követően automatikusan jóváírjuk pontok formájában. Azaz, ha az appban a Kuponok menüpontra kattintasz, a Pont Egyenleged 1000 ponttal növekszik.
  3. Ugyanitt elkezdhetsz böngészni a Kupon ajánlatok között. A rendszer minden elérhető kupont felkínál, de csak azt tudod aktiválni, amire megvan az elegendő összegyűjtött pontod. 
  4. Így például kiválasztod a OnlinePénztárca 5000 Ft értékű  kuponját, amellyel 5000 Ft kedvezményben részesülsz az Online Pénztárca partner webshopjaiban történő vásárláskor. Ha aktiválod a kupont és a töltésre költött összeget teljes egészében kedvezmény formájában felhasználod, az elektromos autód töltése ingyen volt.

FreeCharger - Élményekkel töltve!
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.