Elektromos autó töltő bérbeadás
Társaságunk töltőtelepítési koncepciója arra a felismerésre alapul, hogy a „töltőpontot keresek, mert töltenem kell” típusú köznyilvános töltők kihelyezése költséges, kockázatos, a hazai, valószínűsíthetően üzleti szempontból kiváló lokációk száma véges. Ezért egy olyan, a hazai piacon még nem elterjedt módszert vezetünk be, mely a felkeresendő köztes célállomásokon történő elfoglaltság (munka, kikapcsolódás) közben nyújt töltési lehetőséget elérhető áron. Ehhez Társaságunk 22 kW-os töltőket telepít ezeken a helyeken úgy, hogy a célállomást üzemeltető tőkebefektetés nélkül, szolgáltatás keretében veheti igénybe a berendezést. A szolgáltatás teljes körű, a havi díjban a rendszer kiépítése, üzemeltetése, pénzügyi elszámolása foglaltatik benne. 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a szolgáltatást igénybe vevő Partner területén felmérjük a meglévő áramkapacitást, ésszerű keretek között kiépítjük a hálózati csatlakozást és üzemkész állapotban átadjuk a töltőberendezést. A meglévő kapacitással kalkulálunk, az esetleges hálózatfejlesztés a Partner döntési joga.

Partnerünk maga döntheti el, hogy a töltő végfelhasználó számára üzletpolitikai megfontolások alapján ingyenesen, vagy térítés ellenében kívánja a telephelyén nyújtani a töltési lehetőséget.

A rendszer biztosítja az egyedi töltések tételes elkülönítését, a töltés applikációval vagy egyedi azonosítóval történő indításától/leállításától a számlázás, NAV-bejelentés, kártyás beszedés elszámolásáig.
Ez utóbbi esetben a szolgáltatást Társaságunk végzi, a berendezésbe épített hiteles mérő és a használó áramdíja alapján a villamos energia díjat a Partnernek megtérítjük.

Társaságunk a töltőberendezések üzemeltetésére a berendezés forgalmazójával szerződést kötött. A szolgáltatás igénybevételéhez egy széles körű, több funkciót magában foglaló applikációt fejlesztett ki, amely a töltőberendezéssel kommunikál, az elérhető információkat az okostelefonon megjeleníti.

FreeCharger - Élményekkel töltve!
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.