Applikáció
Kövesd weboldalunkat, Facebook és Instagram oldalunkat, hogy értesülj a funkciókról és újdonságokról, hiszen ingyenes FreeCharger applikációnkat folyamatosan az igényeitekhez igazítva fejlesztjük és frissítjük!

Nézzük végig, hogy a rendszer indulásakor milyen funkciókat kínálunk.

Céges elektromos autót használsz és külön kell kezelned az üzleti, illetve magán célú használatot? 
Rendszerünkbe több számlázási adatot is rögzíthetsz, beállíthatsz egy alapértelmezettet, de töltésenként válthatsz is! Minden töltésről külön nyugtát állítunk ki, majd havonta összesítjük az egyes számlázási adatokhoz tartozó nyugtákat és elektronikus számlát küldünk. Így egyszerűen tudod kezelni a töltéseidet érintő számláidat.

Térkép funkció
Egyszerűen rá tudsz pillantani, hogy hol találod meg töltőinket, illetve partnereink töltőit, amelyeket használva minden töltésedért pontot kapsz. A térképen rákattinthatsz az egyes pontokra, megnézheted a rá vonatkozó információkat, de töltést is indíthatsz! Hamarosan több töltőt is megtalálsz a térképen!elérhetőek lesznek a töltők a térképen!

Regisztráld autódat, mi pedig kalkulációt készítünk a töltésedre vonatkozóan
Folyamatosan frissülő autó adatbázisunkból kiválaszthatod saját autódat, így mielőtt töltést indítasz kalkulációt készítünk az autód és az adott töltő paramétereit figyelembe véve. 
Töltés indításakor megadhatsz maximum töltési időt, ekkor a felvett energiát számoljuk ki, vagy megadhatsz maximum töltési összeget és mi megmutatjuk, hogy mennyi idő alatt nagyjából mennyi energiát vesz fel az autód a kiválasztott töltő használatával. 

Gyűjtsd a pontokat és használd kedvezményre jogosító kuponjainkat
Amennyiben a FreeCharger applikációval töltesz saját vagy partnereink által biztosított töltőkön, a töltésre elköltött pénzösszeg teljes egészében pont formájában jóváírásra kerül. Pontjaidat pedig kuponra válthatod. 
A kuponok menüpont alatt nyomon követheted pont egyenlegedet, böngészhetsz a kupon ajánlatok között, de nyomon követheted az eddig felhasznált kuponjaidat is. Ahhoz, hogy a kupont fel tudd használni, aktiválnod kell a kupont, az aktiválás után pedig 60 perced van a kupon beváltására. A kupon beváltás feltételeit minden kuponon külön-külön megtalálod!
Pontgyűjtés hamarosan!

Keresgélj szolgáltatóink között
Koncepciónk lényege, hogy a töltésre fordított idő is értékesen teljen, így a töltő hálózat kiépítésével egyidőben szolgáltató hálózatot is építünk. Szolgáltatóink között találsz olyat, aki egy töltőnk közelében van és kedvezményt nyújt egy aktivált kuponért cserébe, de van olyan szolgáltatónk is ahol egyszerre tudsz tölteni és Kupont beváltani is. 

Töltés indítás
Természetesen töltést is indíthatsz az applikációval. Ha már egy FreeCharger töltőnél állsz a legegyszerűbb a töltés indítása gombra kattintani, de ha még keresgélsz a töltőállomást keresek menü alatt megmutatjuk a hozzád legközelebbi töltőket, jelezve, hogy melyik szabad!

Ha kérdésed vagy javaslatod van, keress minket bizalomal!


FreeCharger - Élményekkel töltve
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.